درباره نشریه

تاریخچه انتشار

فصلنامه رهپویه هنرهای تجسمی، در راستای اهداف عالیه تبیین شده در اسناد راهبردی دانشگاه سوره که همان  اعتلای فرهنگ و هنر اسلامی-ایرانی بر مبنای اصول مندرج در آن می باشد و به منظور گسترش و اعتلای سطح دانش و پژوهش با هدف نشر نظریه ها، نتایج تحقیقات و دستاوردهای علمی و هنری از طریق چاپ مقالات علمی- پژوهشی، راه اندازی گردید.

این نشریه در پنج دوره متفاوت از پاییز سال 1374 تا هم اکنون (سال 1400) باختصار، به شرح ذیل چاپ شده است:

1. رهپویه هنر با عنوان مجموعه مقالات پژوهشی مؤسسه آموزش عالی سوره تحت نظارت ریاست مؤسسه آن دوره، محمد محلوجی، در قالب پنج شماره از پاییز سال 74 الی پاییز سال 1375 با شماره استاندارد بینالمللی پیایندها (شاپا)(ISSN:1029-2888) چاپ گردید؛
  2. چاپ دوره دوم فصلنامه علمی- تخصصی رهپویه هنر از پیش شماره 1 الی 6قبل از دریافت مجوز علمی- پژوهشی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (85/12 الی 86/12)، با مدیرمسؤولی، دکتر محمد روشن، آغاز گردید؛
  3. چاپ دوره سوم فصلنامه علمی رهپویه هنر، با دریافت پروانه نشر رهپویه هنر در تاریخ 1387/11/19 به شماره ثبت 124/5232با روش پژوهشی و به مدیرمسؤولی دکتر محمد روشن، آغاز گردید.
  4. چاپ دوره جدید فصلنامه علمی رهپویه هنرهای تجسمی در تاریخ 1397/10/1با روش پژوهشی و به مدیر مسئوولی دکتر محمد روشن و سردبیری دکتر یعقوب آژند، آغاز گردید.
  5. بنابر اعلام دفترسیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، طبق نامه شماره 3/18/1045، مورخ 1399/02/01 فصلنامه رهپویه هنرهای تجسمی به درجه علمی ارتقاء یافته و هم­ اکنون نیز با مدیر مسؤولی دکتر محمد حسین ساعی و سردبیری دکتر یعقوب آژند ادامه دارد.

درباره نشریه

نشریه رهپویه هنرهای تجسمی، فصلنامه­ ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که از سیاست داوری تخصصی دوسو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث مهم و اساسی حوزه "هنرهای تجسمی" می­ پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می­ نماید. همه مقالات ارسالی توسط نرم­ افزار مشابهت یاب همانندجو  (ایرانداک) بررسی می­ شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شود و پس از آن توسط داوران معتبر و مجرب به دقت مورد ارزیابی قرار می­ گیرند. نویسندگان محترم قبل از ارسال مقاله، ابتدا باید مقاله خود را در سامانه همانندجوی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) ثبت و درصورتی‌که میزان مشابهت آن زیر ۲۰ درصد باشد، مقاله را به همراه نتیجه مشابهت­ یابی و سایر فایل های ضروری به نشریه ارسال نمایند.

سیاست­ های مالی

هزینه­ ­های پردازش مقاله
بنابر آیین‌نامۀ ابلاغیه وزارت علوم در خصوص تعیین هزینۀ پردازش مقاله در نشریات علمی دسترسی باز در فروردین ماه ۱۴۰۱، به اطلاع می­‌رساند که بر اساس رویۀ متعارف مجلات دسترسی باز جهان که هزینۀ انتشار را از نویسندگان دریافت می­‌کنند این نشریه تعرفۀ چاپ مقاله در رهپویه هنر / هنرهای تجسمی،  ۶۰۰ هزار تومان تعیین شده است که طبق آیین­‌نامه فوق به شرح زیر دریافت می­ ­گردد:
مرحله 1- پنجاه درصد (۵۰%) از هزینه پس از انجام داوری و صدور گواهی پذیرش نهایی؛

مرحله 2-پنجاه درصد (۵۰%) باقیمانده پس از آماده‌‏سازی مقاله برای انتشار (قبل از انتشار رسمی مقاله) .

هزینه اشتراک
نشریه رهپویه هنرهای تجسمی به عنوان یک مجله الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می­ ­شود، بنابراین هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.

سیاست­ ­های دسترسی باز
نشریه رهپویه هنرهای تجسمی تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY  4.0)  منتشر می­ ­شود و دارندگان مجوز فقط در صورت استناد به مقاله منتشرشده اصلی می­ ­توانند آثار را کپی، توزیع، نمایش و ایجاد کنند.

سیاست های انتشار

نشریه رهپویه هنرهای تجسمی پیرو کمیته اخلاق نشر(COPE)  است و مطابق با قوانین اخلاقی با بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابقت دارد.

ویژگی­ ­های اصلی نشریه
  • صاحب امتیاز : دانشگاه سوره
  • دوره انتشار: فصلنامه
  • نوع مقاله:  پژوهشی (علمی - پژوهشی)